TCN richt een nieuwe club op, De Atoomclub

TCN richt een nieuwe club op, De Atoomclub

Op 5 november wordt de TCN Atoomclub officieel in gebruik genomen. De Atoomclub is gevestigd aan de Atoomweg 50 te Utrecht.

Het kantoor omvat circa 150 werkplekken waarvan TCN er circa 100 zal gebruiken. De overige werkplekken zullen gebruikt worden door een combinatie van kleine ondernemingen en zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening. TCN ziet een nieuwe groeimarkt in het midden- en kleinbedrijf, die zich als eerste van de crisis lijkt te herstellen. Tevens wil TCN gebruik maken van de kansen die het huidige vastgoedaanbod biedt, met name gedreven door de huidige relatief lage waarde van kantoren. De Atoomclub wordt het begin van een reeks projecten onder dezelfde naam.

Rudy Stroink legt op 2 december 2010, op zijn verzoek, zijn functie neer als CEO van TCN. Als projectmanager zal hij zijn aandacht richten op een aantal belangrijke projecten binnen TCN, waaronder het Media Park te Hilversum. Rudy blijft daarnaast verantwoordelijk voor de acquisitie en vertegenwoordiging van TCN in diverse publieke organisaties en hij blijft aandeelhouder.

De zes in 2009 aangestelde partners Tom Weghorst (tevens statutair bestuurder), Arjan Kuilman, Arnoud van Raak, Kees Koekkoek, André van Rooijen en Richard Pearce voor TCN UK zullen zich richten op de groei strategie van TCN rondom 25 projecten. Het dagelijkse bestuur zal vanaf die dag gevormd worden door Arjan Kuilman, Arnoud van Raak en Eugen Kool (CFO).

Met de opening van de Atoomclub en de benoeming van het dagelijkse bestuur wordt een periode van herstructurering (2008-2010) afgesloten en kan de organisatie zich de komende jaren volledig richten op verdere expansie, op nieuwe marktgebieden.