Nieuw clubhuis voor TCN

Nieuw clubhuis voor TCN

De Atoomclub

Gistermiddag heeft TCN een nieuw clubhuis gekocht. Het pand, omgedoopt tot De Atoomclub, is gelegen aan de Atoomweg 50 te Utrecht, op de kop van het bedrijvenpark Lage Weide direct aan de Rijksweg A2. Na de succesvolle verhuur van het huidige TCN pand aan Bol.com, waarmee de transformatie van het Cartesius kwartier een belangrijke impuls heeft gekregen, zal TCN wederom een spoor van vernieuwing gaan trekken op een ander bekend Utrechts bedrijventerrein.

Het in de jaren ‘70 voor het Gasbedrijf Midden Nederland gebouwde kantoor wordt door TCN in de aankomende maanden volledig gerenoveerd waarbij prominente jaren zeventig kenmerken worden gebruikt als thema. Door een mix te creëren van deze stijlelementen en moderne invloeden krijgt het pand een nieuwe uitstraling en een nieuwe toekomst.

Ontmoeting, interactie, inspiratie en samenwerking staan centraal in het concept van het nieuwe pand. Van de totale oppervlakte van 6.000 m2 neemt TCN ca. de helft in gebruik. De overige oppervlakte wordt gedeeld met andere gebruikers, waarbij de goede bereikbaarheid, gezamenlijke faciliteiten en flexibele contracten dienen als belangrijkste trekker.

Tijdens de renovatie van De Atoomclub richt TCN een Zomerkamp aan de Nijverheidsweg te Utrecht in, gelegen naast het huidige kantoor van TCN. Na de zomer zal TCN haar intrek nemen in het nieuwe pand.

De financiering van het pand kwam mede tot stand door Nationale Nederlanden.
Bart Vos van Vos Interieur uit Groningen gaat TCN wederom bijstaan om het gebouw in te richten.
Samen met Warmtebouw Utrecht B.V. en Aannemingsbedrijf Van Rijn uit Houten, wordt de renovatie uitgevoerd. Het pand is gekocht van N.V. Stedin Netten Utrecht. Jones Lang Lasalle trad bij deze transactie op namens verkoper.