TCN Atoomclub verwelkomt zeven nieuwe huurders

TCN Atoomclub verwelkomt zeven nieuwe huurders

TCN heeft zeven nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor in totaal 50 nieuwe werkplekken in de Atoomclub in Utrecht. De nieuwe huurders zijn Gype, Strategis, BusinessBuilding, MUD Jeans, Staffingmate, AMK Groep en Mensit B.V.

De Atoomclub is een nieuw concept van TCN. Het is een open werkomgeving waar vooral kleine organisaties elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. Atoomclub Utrecht is gevestigd in het voormalige kantoor van het Gasbedrijf Midden Nederland. Dit pand is gebouwd in de jaren ’70, maar volledig gerenoveerd. Met deze ontwikkeling laat TCN zien dat innovatieve concepten uitstekend in bestaande gebouwen ontwikkeld kunnen worden.

Rudy Stroink, founder van TCN: ‘De Atoomclub beantwoordt de vraag van kleine organisaties naar flexibele en inspirerende werk- en ontmoetingsruimte. De Atoomclub laat zien dat ook kansloos geacht vastgoed - dit pand stond al zes jaar leeg toen TCN het kocht - dit soort behoeften in de markt kan invullen. Het feit dat binnen enkele maanden al zo veel kleine organisaties hun plek hebben gevonden in de Atoomclub bewijst dat het wel degelijk mogelijk is om ook op dit soort plekken inspirerende werk- en ontmoetingsplekken te creëren.’

Gype is één van de nieuwe huurders. Rens Pels, Gype: ‘Gype voelde zich direct aangetrokken tot het concept van de Atoomclub. De open en interactieve opzet, het originele interieur design en het probleemvrije turnkey concept spraken direct aan. De sfeer is geweldig en er is een unieke uitwisseling van netwerk, ervaring en klantenkring tussen de diverse clubleden. Bovendien is groei makkelijk realiseerbaar doordat uitbreiding nooit een probleem is.’

De Atoomclub is gevestigd in Utrecht op bedrijventerrein Lage Weide, heeft 200 werkplekken, 5.500 m2 en vijftien huurders, waaronder TCN zelf. TCN opent deze zomer haar tweede Atoomclub, in de Spaanse Kubus in Rotterdam.

Voor meer informatie over de Atoomclub verwijzen wij u naar de website www.atoomclub.nl. U kunt ook contact opnemen met Jan-Willem van den Besselaar, tel. +31 (0)30 230 92 56, email janwillem.vandenbesselaar@tcnpp.com.