TCN verkoopt De Schuileburght Amersfoort en Residence Essenburgh Rotterdam

TCN verkoopt De Schuilenburght en Residence Essenburgh

TCN heeft projecten De Schuilenburght Amersfoort en Residence Essenburgh Rotterdam, totaal 18.000 m² en met een waarde van ruim € 20 miljoen, verkocht aan Eenhoorn Development LLC.

TCN kocht de panden in 2007. Beide seniorenflats zijn sindsdien getransformeerd in hoogwaardige en comfortabele woon- en leefomgevingen voor senioren, volgens het zogenaamde ‘Senior Living’ concept. Binnen beide projecten is een omgeving gecreëerd voor senioren die streven naar maximale onafhankelijkheid maar die tegelijkertijd de mogelijkheid willen hebben gebruik te maken van aanvullende diensten en zorg. De renovaties zijn met een actieve inbreng van de bewoners tot stand gekomen.

De projecten zijn een voorbeeld van de strategie van TCN; het kopen en herontwikkelen van verouderd vastgoed om zo nieuwe, verrassende leefomgevingen te creëren. Eenhoorn Development zal de panden verder gaan ontwikkelen en exploiteren binnen hetzelfde concept. Het management van beide projecten komt in handen van SDS (Stichting Dienstverlening Serviceflats).

De financiering is in handen van Van Lanschot.