March 6, 2012

Technicolor verlengt huurcontract op Media Park met 10 jaar

TCN Media Park heeft de huurovereenkomst met Technicolor Nederland op het Media Park in Hilversum met tien jaar verlengd. De overeenkomst betreft de huur van ca. 3.150 m² kantoor- en ca. 2.350 m² datacenterruimte alsmede 68 parkeerplaatsen. Het Media Park is dé plek voor interactie tussen mediamakers, producenten en consumenten. Het park biedt plaats aan ruim 170 mediabedrijven en ontvangt jaarlijks ruim 500.000 bezoekers.

Technicolor Nederland is marktleider in technische dienstverlening op het gebied van TV-, radio- en internetuitzendingen. Het bedrijf verzorgt onder meer alle uitzendingen voor de NPO (de Publieke Omroep) en werkt tevens voor NOS, RTL Nederland, SBS Broadcasting, Eredivisie Live, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en vele andere mediabedrijven.

Jacco Zwerver, directeur van TCN Media Park: “Techicolor is een van de belangrijke ankers op het Media Park en een essentiële schakel in dit cross mediale tijdperk. We zijn dan ook bijzonder blij dat we de relatie langjarig kunnen voortzetten.”

Raymond Lamphen, directielid van Technicolor Nederland, is ook zeer tevreden met de verlenging: “Als eigenaar van een deel van de technische infrastructuur op het Media Park is het evident dat Technicolor ook hier zijn thuishaven heeft. Wij hebben ons bij de onderhandelingen met de eigenaren laten adviseren door huurdersadviseur Solved. Hun onafhankelijke positie en expertise maar ook hun ervaring met onder meer RTL Nederland was zeer waardevol voor ons wat heeft geresulteerd in een goede overeenkomst voor beide partijen.”

Het Media Park is gezamenlijk eigendom van TCN en Europa Fund II.

« Back to news

Van links naar rechts:
Hans de Meijer (Technicolor),
Raymond Lamphen (Technicolor),
Jacco Zwerver (TCN Media Park)

Van links naar rechts:
Hans de Meijer (Technicolor),
Oscar Swagerman (Solved.),
Raymond Lamphen (Technicolor),
Bernard Kobes (Technicolor),
Jacco Zwerver (TCN Media Park),
Rudy Stroink (TCN),
Estelle de Vries (TCN)